15.8 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Presedintele scobitoare, noul interimar de la PRM Pascani. Nu stie cati colegi mai are, dar ravneste la un senator si un deputat

Dupa esecul usturator inregistrat la alegerile locale din 10 iunie, organizatia PRM Pascani este in deriva. Ramasa fara presedinte dupa demisia fostului presedinte, Danut Raut si fara sediu, organizatia care numara din ce in ce mai putini membri si-a ales un presedinte interimar care sa se ocupe de alegerile generale. Este vorba despre Vasile Socea un pensionar in varsta de 68 de ani membru PRM din anul 1992. El a fost desemnat in acesta functie, in sedinta care a avut loc duminica trecuta, pana la organizarea unor alegeri, cel mai probabil anul viitor. Noul presedinte nu stie cati membri mai are in organizatia din care face parte, pe motiv ca multi au fugit la ,,circarul Diaconescu”. El spera ca la alegerile din decembrie PRM Pascani sa aiba candidati atat pentru Camera Deputatilor cat si pentru Senat si sa faca rost de un sediu, ravnind la spatiul comercial al fostului presedinte, Danut Raut situate langa Finantele Publice Locale.
Mentionam ca pe toata perioada cat a stat de vorba cu ziaristii noul presedinte al PRM Pascani a mestecat, nervos, intre dinti, o scobitoare. Nu am aflat daca o uitase cumva dupa o masa zdravana sau este vorba despre ultima moda in materie de comunicare la peremisti.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow