More

  Presedintele PSD Targu Frumos reconfirmat. Ionel Vatamanu la un nou mandat (VIDEO)

  Array

  Alegeri PSD Targu Frumos

  Sambata,  incepand cu ora 10.00, la sediul primariei Targu Frumos a avut loc intrunirea Biroului Executiv al organizatiei PSD Targu Frumos, in vederea alegerii presedintelui, vicepresedintilor si a membrilor pentru urmatorii 4 ani.

  La eveniment au participat si oameni importanti ai Partidului Social Democrat cum sunt: primarul Iasului, Gherghe Nichita si primarul municipiului Pascani, Dumitru Pantazi, dar si deptuatii Neculari Ratoi, Vasile Mocanu,  cat si senatorul Florin Lazar.

  Singurul candidat pentru functia de presedinte al organizatiei a fost chiar primarul Ionel Vatamanu, cel care a ocupat in ultimii 4 ani pozitia de presedinte al organizatiei.

  Din aceasta postura era imposibil sa piarda fotoliul de presedinte al organizatiei pentru inca un mandat, fiind ales cu unanimitate de voturi.

  La final, primarul Iasului a tinut sa felicite pe Ionel Vatamanu pentru ca si-a adjudecat inca un mandat la conducerea organizatiei. Tot Gheorghe Nichita, considera ca primarul din Targu Frumos este un muncitor si un om de baza al parditului, dar si faptul ca are toata sustinerea sa.

  Cat despre lupta din interiorul PSD Pascani, Gheorghe Nichita a propus o solutie, Florin Constantinescu, vicepresedinte al PSD Iasi iar Dumitru Pantazi, presedinte al PSD Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet