23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022

Președintele PSD Iași: Costel Alexe, lasă ipocrizia la o parte! Muncește pentru oameni, nu doar pentru cumetri și fini! (P)

Comunicat: Unii oamenii politici au o ”calitate” pe care o descopăr în ultima perioadă la foarte mulți candidați. Vor să acceadă la funcții cât mai importante și cred că respectiva funcție li se cuvine. Dacă îi iei însă la bani mărunți, să vezi ce au făcut până acum, ce îi recomandă pentru funcția ”care li se cuvine”, nu observi nimic, zero barat.

Este și cazul lui Costel Alexe. Ca deputat, nu a făcut nimic pentru ieșeni, iar ca ministru, nici atât. Și cum nu poate spune că a făcut ceva, încearcă să își aroge proiectele implementate de mine pentru ieșeni. Ce caută axa Iași – Suceava printre promisiunile lui de campanie? Liberalii din Iași au făcut tot posibilul să pună piedici acestui important proiect european. Ce caută programul european de extindere a sistemului de apă și canalizare la care muncim de ani buni? Au preluat chiar și proiectul de extindere a rețelelor de alimentare cu gaz metan. Nu îi este rușine să fure proiectele noatre și să le vândă ca fiind ale lui? Chiar aici s-a ajuns? Aceasta este normalitatea liberală promisă ieșenilor?

Am doar un mesaj pentru Costel Alexe: Lasă ipocrizia la o parte! Muncește pentru oameni, nu doar pentru fini, cumetri și camarilă! Satisfacerea camarilei este, de altfel, singurul lucru concret cu care se poate lăuda Alexe. Nu l-a uitat nici pe mentorul său Relu Fenechiu. Firma soției fostului lider PNL Iași a prins zeci de contracte pe bani publici pe baza unui program al ministerului condus de Alexe, încă nelansat oficial.

Programul ministrului-drujbar nu conține nimic nou, nimic special, doar promisiuni și promisiuni, fără nicio acoperire financiară, fără nici măcar o urmă de concret, fără termene asumate. Nici măcar fotografiile nu sunt de actualitate. Probabil că nici lui Alexe nu îi place cum e administrat acum cel mai mare oraș al țării după capitală sau habar nu are cum arată în realitate, în zilele noastre, Iașul. Ceea ce este extrem de grav, dar de așteptat de la un om care nu are în suflet Iașul.

În aceste zile Alexe nu mai știe pe cine să aducă în capitala Moldovei să spună ieșenilor că Autostrada Unirii se va face. Știți de câte ori este menționat cuvântul autostradă în programul lui Alexe? De două ori, și nu spune că se va construi autostrada Unirii, ci că el va lega viitoarea autostradă de un viitor aeroport. Nu scrie nicăieri măcar că susține realizarea Autostrăzii, că Iașul are nevoie de autostradă. Nici nu știu cum ar putea să scrie acest lucru, când chiar Guvernul din care face parte nu a menționat Autostrada ca fiind un proiect prioritar pentru următorii doi ani!

În câteva cuvinte programul lui Alexe pentru ieșeni spune: ”nu prea știu despre ce este vorba, nu am făcut nimic, dar mi se cuvine să fiu șef, să am unde să îmi aduc finii și cumetrii. Votați-mă!”

Am convingerea că, în septembrie, ieșenii îl vor trimite pe Alexe acolo unde îi este locul, la Adjud!

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...

Angajări la Casa de Cultură Pașcani

Casa de Cultura Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani organizeaza...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow