20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Preşedintele Iohannis va fi astăzi la Iaşi. Prima oprire o va face la Antibiotice

- Advertisement -

Vizita preşedintelui ţării nu va viza chestiuni administrative, ci doar economice. Prima oprire va fi la Antibiotice, unde va vizita fabrica. Va urma o dezbatere despre piaţa medicamentelor. De la ora 14, la Palas, Iohannis va avea o întâlnire cu oamenii de afaceri din domeniul IT.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, se va afla astăzi la Iaşi, pentru a participa la trei întâlniri pe teme diverse, de la piaţa medicamentelor din România la progresul făcut de companiile din sectorul IT în Iaşi.

Primul obiectiv al vizitei preşedintelui Klaus Iohannis va fi la compania „Antibiotice“ Iaşi, singura companie de stat din ţară producătoare de medicamente şi unul dintre liderii locali ca cifră de afaceri. Compania este, totodată, un competitor important pe piaţa farmaceutică internaţională, fiind prezentă cu toate formele farmaceutice.

După vizita în fabrică, şi în prezenţa angajaţilor şi a conducerii „Antibiotice“ Iaşi, Klaus Iohannis va discuta despre piaţa de produse farmaceutice din România, dezvoltarea viitoare a societăţii comerciale, modalitatea de stabilire a preţurilor din piaţa românească şi a taxei de clawback. Dezbaterea va începe în jurul orei 11.30.

După acest eveniment, preşedintele României va participa, începând cu ora 14, la dezbaterea intitulată „Noul Iaşi – pol major de dezvoltare a industriei IT din România“, organizată de către Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii. Evenimentul are loc la Congress Hall din cadrul Palas, sala Rosini.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow