Slider

Preparatele din carne Kosarom au ajuns pe masa delegaţiei romane la Eurovision. Grupul de firme păşcănean a fost sponsorul unei petreceri organizată de ambasada României în Portugalia împreună cu Televiziunea Romana, pentru susţinerea trupei The Humans. Evenimentul a avut loc sâmbăta trecută în grădina ambasadei din Lisabona în prezenţa a peste 300 de invitaţi. La petrecere au fost prezenți ambasadori, șefi ai institutelor culturale, diplomați, reprezentanți ai Primăriei Lisabona, jurnaliști, numeroși membri ai comunității românești din Portugalia și membri ai delegațiilor din Moldova, Grecia, San Marino, Malta, Polonia, Ungaria, Georgia, Serbia, Muntenegru și Azerbaidjan, alături de care trupa The Humans a realizat scurte materiale video de promovare.
Cu acesta ocazie Kosarom a facut o prezentare a preparatelor, invitatii au apreciat savoarea lor, iar organizatorii au postat pe Facebook un mesaj de multumire:

Grupul de firme Kosarom exporta o parte din producţia de preparate, în unele ţări din Uniunea Europeană printre care Germania, Spania şi Portugalia. În momentul de fata aproape 25% din încasările înregistrate sunt din piaţa externă.
Menţionăm că Trupa The Humans, reprezentanta României, va cânta în a doua semifinală a concursului Eurovision, pe 10 mai. Marea Finală va avea loc două zile mai târziu, pe 12 mai.

Slider