More

  “Preotul diavolului” din Gara Pascani a fost gasit. Traieste in casa unei femei singure din Cozmesti (VIDEO)

  Array

  preot

  Preotul care a fost filmat saptamana trecuta intr-un tren din Gara Pascani, baut si cu un comportament vulgar a fost gasit intr-un sat din imprejurimile orasului. Intrebat de reporterii BIT TV cum explica faptele sale, barbatul a precizat ca a fost provocat de un grup de tineri care l-au vazut “putin ametit”.

  Preotul filmat in Gara Pascani cu cateva zile in urma, dansand si injurand a fost gasit in Cozmesti. Numele sau este Costel Barbu si locuieste de la sfarsitul lunii decembrie in gazda la o familie din sat. Acesta sustine ca nu este preot in Romania, ci in Ucraina.

  Culmea este ca nici femeia care l-a primit in gazda nu stie mare lucru despre el. Daniela Bors zice ca barbatul, care a venit imbracat in straie preotesti sa vanda icoane in sat, s-a plans ca nu are unde locui si astfel l-a primit in casa ei.

  Intrebat de reporterii BIT TV, cum explica faptele sale filmate si postate pe internet, barbatul a precizat ca era putin baut pentru ca a petrecut Revelionul pe rit vechi si ca un grup de tineri l-a provocat.

  Oamenii din sat cred insa ca este un impostor care se foloseste de hainele preotesti pentru a face bani din vanzarea icoanelor.

  Un grup de localnici vor insa sa anunte politia despre barbatul strain aparut in satul lor, care ar insela oamenii imbracat in preot.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Crucea Rosie, solicitare catre consilieri, pentru cursuri si o banca de alimente

  Filiala ieseana a Societatii Nationale de Cruce Rosie intentioneaza sa isi extinda activitatea Pascani. In acest sens a depus o solicitare la Primaria Pascani...

  Pompierii ieşeni fac un apel către toţi cetăţenii să manifeste maximă prudenţă în utilizarea sistemelor de încălzire şi a coşurilor de fum

  C.P. Debutul sezonului rece a marcat o creștere semnificativă a numărului de victime şi a pagubelor materiale în incendii la locuințe și gospodării ale...

  Gravidă din zona Pașcaniului, ajutată de poliție în trafic să ajungă mai repede la o maternitate din Iași

  Gest de laudat al politistilor rutieri ieseni. Noaptea trecuta, 20 ianuarie, in jurul orei 1:00, oamenii legii au oprit in trafic un conducator auto...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI