13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023

Preoții vă invită la un spectacol de colinde

Preoții vă invită la o “Noapte magică de Crăciun” Eveniment frumos stabilit pentru următoarele zile la instituția de cultură din Pașcani. Preoții ce fac parte din Corla bărbătească ortodoxă Armonia a Arhiepiscopiei Tomisiul vor veni în oraș pentru o “Noapte magică de Crăciun”. Intrarea este gratuită însă vă trebuie o invitație ce se poate procura de la Casa de Cultură din centrul orașului.

Cu voci înălțătoare, preoții din Constanța vor veni la Pașcani pentru a cânta colinde. Trebuie să știti că că cei din Corala barbateasca ortodoxa „ARMONIA” abordeaza un repertoriu diversificat, fiind compus din piese religioase, folclor românesc, colinde tradiţionale româneşti şi străine, cât şi piese din repertoriul clasic universal. Corala Armonia a fost dublu medaliata cu aur, in vara anului 2012, la Olimpiada Internationala „World Choir Games” din S.U.A.

Astfel, miercuri, 13 decembrie 2017 începând cu ora 19.00 la Casa Municipală de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” sunteti invitati la o seară de colinde intitulată „Noapte de Craciun” susținută de Corala bărbătească ortodoxă ARMONIA a Arhiepiscopiei Tomisului.

Dirijor este arhid.lect.univ.dr. Ion Iulian Dumitru. Intratrea în sală se face pe bază de invitație care se pot procura de la sediul Casei de Cultură.

Menționăm că în această perioadă au loc tot felul de evenimente la Casa de Cultură din Pașcani care anunță sărbătorile de iarnă.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow