More

  Preoții vă invită la un spectacol de colinde

  Preoții vă invită la o “Noapte magică de Crăciun” Eveniment frumos stabilit pentru următoarele zile la instituția de cultură din Pașcani. Preoții ce fac parte din Corla bărbătească ortodoxă Armonia a Arhiepiscopiei Tomisiul vor veni în oraș pentru o “Noapte magică de Crăciun”. Intrarea este gratuită însă vă trebuie o invitație ce se poate procura de la Casa de Cultură din centrul orașului.

  Cu voci înălțătoare, preoții din Constanța vor veni la Pașcani pentru a cânta colinde. Trebuie să știti că că cei din Corala barbateasca ortodoxa „ARMONIA” abordeaza un repertoriu diversificat, fiind compus din piese religioase, folclor românesc, colinde tradiţionale româneşti şi străine, cât şi piese din repertoriul clasic universal. Corala Armonia a fost dublu medaliata cu aur, in vara anului 2012, la Olimpiada Internationala “World Choir Games” din S.U.A.

  Astfel, miercuri, 13 decembrie 2017 începând cu ora 19.00 la Casa Municipală de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” sunteti invitati la o seară de colinde intitulată “Noapte de Craciun” susținută de Corala bărbătească ortodoxă ARMONIA a Arhiepiscopiei Tomisului.

  Dirijor este arhid.lect.univ.dr. Ion Iulian Dumitru. Intratrea în sală se face pe bază de invitație care se pot procura de la sediul Casei de Cultură.

  Menționăm că în această perioadă au loc tot felul de evenimente la Casa de Cultură din Pașcani care anunță sărbătorile de iarnă.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren

  A venit sfârșitul motoarelor diesel în România. Și motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren. //

  S-au împărțit banii la primăriile din județul Iași. Municipiul Pașcani ar urma să beneficieze de 366 de mii de lei

  Din cele 17,9 milioane de lei alocate către toate primăriile din județul Iași, cele din mediul rural au beneficiat de 15,2 milioane de lei. Cele 3 orașe, Podu Iloaiei, Târgu Frumos și Hârlău, vor primi 428 de mii de lei, iar municipiile Iași și Pașcani se vor alege cu 2 milioane de lei. Municipiul Iași va beneficia de 1,6 milioane de lei, în vreme ce municipiul Pașcani va beneficia de 366 de mii de lei. //

  Ce este consumerismul sau fericirea ancorată în „mai mult este mai bun”

  Consumerismul este fascinant din mai multe puncte de vedere. Reprezintă cea mai palpabilă întruchipare a faptului că fuga noastră după fericire poate fi exploatată de către marile corporații, i se poate asocia o valoare financiară. În același timp, din momentul în care ai devenit o victimă, este interesant modul în care poți ajunge să te minți singur. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet