10.9 C
Paşcani
luni, octombrie 25, 2021

Preoții vă invită la un spectacol de colinde

Preoții vă invită la o “Noapte magică de Crăciun” Eveniment frumos stabilit pentru următoarele zile la instituția de cultură din Pașcani. Preoții ce fac parte din Corla bărbătească ortodoxă Armonia a Arhiepiscopiei Tomisiul vor veni în oraș pentru o “Noapte magică de Crăciun”. Intrarea este gratuită însă vă trebuie o invitație ce se poate procura de la Casa de Cultură din centrul orașului.

Cu voci înălțătoare, preoții din Constanța vor veni la Pașcani pentru a cânta colinde. Trebuie să știti că că cei din Corala barbateasca ortodoxa „ARMONIA” abordeaza un repertoriu diversificat, fiind compus din piese religioase, folclor românesc, colinde tradiţionale româneşti şi străine, cât şi piese din repertoriul clasic universal. Corala Armonia a fost dublu medaliata cu aur, in vara anului 2012, la Olimpiada Internationala “World Choir Games” din S.U.A.

Astfel, miercuri, 13 decembrie 2017 începând cu ora 19.00 la Casa Municipală de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” sunteti invitati la o seară de colinde intitulată “Noapte de Craciun” susținută de Corala bărbătească ortodoxă ARMONIA a Arhiepiscopiei Tomisului.

Dirijor este arhid.lect.univ.dr. Ion Iulian Dumitru. Intratrea în sală se face pe bază de invitație care se pot procura de la sediul Casei de Cultură.

Menționăm că în această perioadă au loc tot felul de evenimente la Casa de Cultură din Pașcani care anunță sărbătorile de iarnă.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI