9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Preoții, mobilizați pentru a dona sânge. Strigăt de ajutor pentru preotul Dascălul Mihai de la Biserica din Sodomeni

Un grup de preoți și-au exprimat solidaritatea față de preotul Dascălul Mihai de la Biserica “Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din suburbia Sodomeni și s-au mobilizat pentru a dona sânge.

Astfel, în urma unui apel către preoții din Protopopiat, dar și printr-o postare apărută pe rețelele de socializare, mesajul a ajuns repede la oamenii cu suflet mare care au dorit să facă o faptă bună și au mers să doneze sânge.

În dimineața zilei de luni, 14 iunie, un grup de 35 de persoane a ajuns la Centrul de Tansfuzii din Iași pentru a veni în sprijinul preotului Mihai, care are nevoie de o transfuzie de sânge, în mod special de, grupa 01, rH negativ.

De precizat este și faptul că, în acest moment, slujbele sunt realizate cu ajutorul preoților Cozmin Ștefan de la Parohia Boșteni și Apiuc Ciprian de la Parohia Brătești.

De asemenea, tot astăzi, 14 iunie, este și Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, motiv pentru care toți doritorii au fost așteptați să marcheze această zi, prin donații de sânge, care au avut la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Iași, în intervalul orar 7:30 – 13:30.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow