More

  Preot nou la Hălăucești! A fost slujitor în Italia și s-a întâlnit cu Papa Francisc

  Array

  Preot nou la Hălăucești! A fost slujitor în Italia și s-a întâlnit cu Papa Francisc

   Sărbătoare mare la Hălăucești. Zilele trecute a avut loc o slujbă religioasă moment în care noul preot a inaugurat și noua sa misiune în calitate de preot al comunității. Este vorba despre părintele Ion Ciuraru, venit din Italia, acolo unde a slujit mai mulți ani timp în care s-a întâlnit și cu Papa Francisc.

  Ziua de duminică, 17 septembrie 2017, nu a fost o duminică obişnuită pentru Parohia “Naşterea Sfintei Fecioare Maria” din Hălăuceşti. Părintele Ion Ciuraru, secondat de numeroşi preoţi, în frunte cu părintele vicar provincial, Adrian Sorin Giurgi, delegat din partea Preasfinţitului Petru Gherghel, episcopul Diecezei de Iaşi, a inaugurat noua sa misiune în calitate de paroh al comunităţii parohiale din Hălăuceşti.

  Noul părinte paroh a spus și care sunt priorităţile activităţii sale. Este vorba despre consolidarea valorilor familiei, educarea conştiinţei copiilor, a adolescenţilor şi a tinerilor, asistenţa persoanelor de vârstă a treia şi grija atentă a celor bolnavi, având ca bază de inspiraţie exemplul Seraficului nostru Părinte Francisc cu care s-a și întâlnit.

  Noul preot al comunei Hălăucești este născut în Bacău, pe data de 18 august 1967 și și-a început activitatea în slujba Domnului în 1997. A fost și profesor la Institutul Franciscan din Roman. De asemenea, a slujit în mai multe provincii din Italia.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet