9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Premiul III pentru un elev de la „Unirea” Pașcani la Concursul Național Minecraft pentru Educație

Un elev de la Colegiul CF UNIREA Pascani a obtinut premiul III la Concursul Național Minecraft pentru Educație. Alin Vieru, clasa a XI-a I, coordonat de profesoara de informatică, Emilia Felicia Coșniță a realizat o macheta pentru colonizarea planetei Marte.

Concursul Național Minecraft pentru Educație, ediția 2020, organizat de Fundația EOS și Microsoft România, și-a desemnat câștigătorii în cadrul unui eveniment online, desfășurat pe platforma Microsoft Teams, la care au participat peste 100 de elevi și cadre didactice.

La cea de-a treia ediție a concursului, tema principală a fost Colonizarea planetei Marte! Concurenții au fost invitati sa realizeze macheta unei colonii care să țină cont de constrângerile de mediu existente în mod real pe planeta Marte. Asadar, concurentii au avut o sarcina complexa de documentare, încercând să afle cât mai multe dintre problemele pe care le ridică viitoarea colonizare a planetei roșii.

În total, au intrat în concurs 119 proiecte – tururi virtuale video ale coloniilor în patru categorii după cum se poate vedea în imaginea de mai jos. Aceste proiecte au fost încărcate pe canalul de YouTube al Fundației EOS, unde pot fi vizionate în continuare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow