10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Premiu pentru zecistul de la Bacalaureat . Se poate si pentru ceilalti tineri exceptionali?

Premiu din partea administratiei locale pentru singurul zecist din Pascani la examenul de Bacalaureat. Edilul municipiului spune ca la sfarsitul acestei luni va propune Consiliului Local un proiect de hotarare in acest sens. Astfel Traian Chiuariu, de la Colegiul Mihail Sadoveanu din Pascani, absolvent cu nota 10 la examenul de maturitate, ar urma sa primeasca un premiu de 1000 de lei. La fel s-a intaplat si in Cluj-Napoca sau alte localitati din tara unde au fost inregistrate astfel de rezultate.
BIT TV atrage atentia ca inca doi tineri pascaneni merita apreciati de administratia locala pentru rezultatele scolare deosebite. Este vorba despre Miriam Georgiana Hobinca de la Liceul Miron Costin, care a obtinut nota 10 la examenul de capacitate si Laura Cornei de la Colegiul CF Unirea care a castigat medalia de aur la un campionat mondial de dezbateri.
Ministrul Educației a anunțat că elevii cu media 10 la BAC 2015 vor primi burse de 3.000 de lei, iar cei cu media 10 la evaluarea națională burse de 1.000 de lei, urmând să propună la ședința de guvern de săptămâna viitoare premierea acestora, în cadrul unui act normativ.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow