1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Premiu national important obtinut de jurnalistii de la TVR Iasi

tvr-iasi

Dupa derularea Galei Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din România (APTR), emisiunea „Ghici cine vine la cina”, a studioului teritorial al Televiziunii Române Iasi, realizata de Vasile Arhire, a obtinut unul din marile premii. Emisiunea a fost laureata la categoria „Interviu”.

„Activitatea jurnalistica mi-a oferit prilejul de-a lungul anilor sa cunosc oameni extraordinari. Unii, putin cunoscuti de publicul larg, desi reusitele lor au notorietate internationala. Mi-am zis atunci ca telespectatorii postului public de televiziune trebuie sa aiba acces la experienta lor profesionala si sociala, si ca aceste personalitati pot fi modele pentru generatiile care vin.
Asa s-a nascut «Ghici cine vine la cina», un dialog despre excelenta în profesie si despre trairile de zi cu zi. Astfel, am aflat cine este Tamara poetului Emil Brumaru, cum si-a realizat profesorul Ionel Miron batiscaful cu care a explorat adâncurile sau cum se pregateste medicul Eugen Târcoveanu pentru interventiile chirurgicale. Ma straduiesc sa aduc în fata publicului personalitati care nu au cautat ecranul televizorului, dar care pot fi modele pentru fiecare dintre noi, oameni fermecatori si întâmplari care au dat culoare universului cotidian, cu sinceritate si dragoste”, marturiseste Arhire.

Din echipa de productie, mai fac parte: regizorul artistic Violeta Gorgos, directorii de imagine Adrian Vulpe si Cristian Sbîngu, cameramanul Adrian Butnaru si echipa CAR-ului TVR Iasi.

 

Sursa: bzi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow