17 C
Paşcani
duminică, septembrie 26, 2021
Array

Premiu national important obtinut de jurnalistii de la TVR Iasi

tvr-iasi

Dupa derularea Galei Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din România (APTR), emisiunea “Ghici cine vine la cina”, a studioului teritorial al Televiziunii Române Iasi, realizata de Vasile Arhire, a obtinut unul din marile premii. Emisiunea a fost laureata la categoria “Interviu”.

“Activitatea jurnalistica mi-a oferit prilejul de-a lungul anilor sa cunosc oameni extraordinari. Unii, putin cunoscuti de publicul larg, desi reusitele lor au notorietate internationala. Mi-am zis atunci ca telespectatorii postului public de televiziune trebuie sa aiba acces la experienta lor profesionala si sociala, si ca aceste personalitati pot fi modele pentru generatiile care vin.
Asa s-a nascut «Ghici cine vine la cina», un dialog despre excelenta în profesie si despre trairile de zi cu zi. Astfel, am aflat cine este Tamara poetului Emil Brumaru, cum si-a realizat profesorul Ionel Miron batiscaful cu care a explorat adâncurile sau cum se pregateste medicul Eugen Târcoveanu pentru interventiile chirurgicale. Ma straduiesc sa aduc în fata publicului personalitati care nu au cautat ecranul televizorului, dar care pot fi modele pentru fiecare dintre noi, oameni fermecatori si întâmplari care au dat culoare universului cotidian, cu sinceritate si dragoste”, marturiseste Arhire.

Din echipa de productie, mai fac parte: regizorul artistic Violeta Gorgos, directorii de imagine Adrian Vulpe si Cristian Sbîngu, cameramanul Adrian Butnaru si echipa CAR-ului TVR Iasi.

 

Sursa: bzi.ro

DE LA ACELAȘI AUTOR

Primele efecte ale restricțiilor: Centrele de vaccinare se aglomerează de la o zi la alta, după ce săptămâna trecută bătea vântul prin cabinete

Centrele de vaccinare se aglomerează de la zi la zi tot mai mult. Oamenii vor să dobândească...

Proiect: Amenzile de circulație să fieProiect: Amenzile de circulație să fie date în urma monitorizării video a drumurilor publice date în urma monitorizării...

Rețeaua de drumuri publice ar urma să fie monitorizată video de către polițiști, astfel încât abaterile șoferilor...

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI