22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Premiu la un concurs de matematică pentru un elev de la Unirea

vivacredit.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
creditprime.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
answear.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Un elev păşcănean a obţinut premii importante la etapa naţională a Concursului de matematică aplicată “Adolf Haimovici”, ediţia a XX care a avut loc pe 7 mai la Universitatea Tehnică din Iaşi. Alin Budeanu, învaţă la Colegiul Tehnic CF Unirea, în clasa a XI şi în urma competiţiei de sâmbătă a obţinut menţiune după rezolvarea celor 4 exerciţii.

Adolescentul spune că este al treilea an când participa la acest concurs, iar premiul obţinut îl bucură foarte mult. El spune că nu se va opri aici şi va participa şi anul viitor pentru a obţine un loc mai bun.

De mic, Alin a participat la mai multe concursuri unde a obţinut premii importante. Pasiunea pentru matematică este de la bunica lui şi pe viitor îşi doreşte să urmeze o facultate în acest domeniu.

Menţionăm că la etapa naţională a concursului ”Adolf Haimovici” din acest an au participat aproximativ 600 de elevi din 39 de judeţe. Secţiunile competiţiei au fost tehnic, servicii, ştiinţe ale naturii şi uman.

FOTO: Alin Budeanu – elev Colegiul Tehnic CF Unirea

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI