More

  Premiu de jumatate de milion de lei pentru restantierii din blocurile ANL. Pe locul 1, avocatul Carabus, cu 44.000 lei penalitati sterse

  Array

  Primaria Pascani refuza sa incaseze aproape jumatate de milion de lei de la chiriasii de la ANL . Nu din cauza ca nu ar avea nevoie de bani ci pentru ai scapa pe restantieri de la plata penalitatilor de intarzaiere acumulate pentru neplata chiriilor, ca masura incurajatoare pentu asi achita integral datoriile. Cele aproape 5 miliarde de lei penalitati au fost sterse prin votul consilierilor locali in sedinta care a avut loc saptamana trecuta, pe lista beneficiarilor fiind inscrisi 24 de restantieri printre ei aflandu-se si avocati sau oameni de afaceri, adica oameni considerati instariti.

  Mentionam ca cele mai multe penalitati pentru neplata chiriilor au fost acumulate de avocatul Daniel Carabus. El a beneficiat de stergerea unei datorii de peste 440 de milioane de lei cee ce inseamna ca nu si-a achitat chiria de cand a primit in repartitie apartamentul in care locuieste.
  Situatia a atras atentia consilierilor locali care au intrebat de ce nu a fost reziliat contractul iar apartamentul repartizat unei alte familii, insa cei din executiv nu au dat nici un raspuns.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet