12.1 C
Paşcani
marți, mai 24, 2022
Array

Premii pentru voluntarii de la Liceul Miron Costin

Patrula de reciclare RoREC a premiat copiii voluntari de la un liceu din Pascani. Un grup de elevi care a adunat zeci de produse electrice si electrocasnice a primit din partea organizatorilor rucsacuri cu diferite lucruri personalizate. Castigatorii au fost alesi prin tragere la sorti.

rorec

Zeci de elevi de la Liceul Miron Costin din Pascani au participat la o campanie de colectare a deseurilor electrice. Activitatea a facut parte dintr-un proiect, aflat la a patra editie, realizat de RoREC la nivel national. Scoala din oras a sustinut aceasta activitate de amploare si a vrut sa ofere un exemplu comunitatii pascanene.

rorec1

Elevii au strans aproape o tona de deseuri care au fost predate catre RoRec. Au demonstrat astfel ca le pasa de mediul in care traiesc si vor sa il mentina cat mai curat.

A fost organizata o tragere la sorti. 15 elevi au primit cate un rucsac, caiete si o agenda pentru spiritul civic de care au dat dovada.

Mentionam ca din acest proiect fac parte 22 de scoli din judetul Iasi. Fiecare patrula din tara trebuie sa atinga un target pentru a castiga competitia: 50 de grame de gunoi raportat la numarul de locuitori ai fiecarui judet.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Se fac înscrieri la clubul pensionarilor din Pașcani

După doi ani de pandemie și restricții, lucrurile încep...

Ședință de Consiliu Local, joi, la Hârlău 

Legislativul local al orasului Hârlau se intruneste in sedinta...

Final de ani de liceu, la Colegiul Sadoveanu. Curs festiv la Primărie

S-a dat startul cursurilor festive pentru clasele terminale, a...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow