18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Veteranii de război vor fi premiați

  Ultimele știri

  Veteranii de război din Municipiu vor fi premiați la începutul săptămânii viitoare. Numele lor încă nu a fost făcut public însă elevii care vor să le afle poveștile din timpul războiului sunt așteptați luni dimineața, în sala de spectacole de la Clubul Copiilor din Pașcani unde vor asista și la un moment festiv.

  Pe lista de premiere sunt cel mult trei veterani de război. Ei vor primi diplome de excelenţă, steaguri, bastoane, şampanie şi tort din partea organizatorilor de la Centrul Militar Zonal Iași şi de la Asociaţia Veteranilor de Război, filiala Iaşi.

  Invitația organizatorilor a fost lansată și administrației locale pentru a participa la evenimentul, atât de important pentru veteranii de război, care au luptat pentru patrie în cel de-al Doilea Război Mondial. De asemenea sunt așteptați și elevii care începând de luni sunt prinși cu activitățile în cadrul Săptămânii Altfel.

  Evenimentul este programat pentru dimițeața zilei de 18 aprilie, începând cu ora 9.00 la Clubul Copiilor din Pașcani. Amintim că în fiecare an, pe data de 29 aprilie este sărbătorită Ziua Veteranilor de Război.

  Veteranii de război din Pașcani își desfășoară activitatea într-o cameră din fostul sediu al Primăriei Municipiului. La nivelul judeţului Iaşi sunt 5.404 veterani, iar dintre aceştia au fost sărbătoriţi în ultimii doi ani aproximativ 500.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet