20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Premii pentru sportivii din Pașcani

- Advertisement -

Premii pentru sportivii din Pașcani

Sportivii din Pașcani au reușit și de această dată să urce pe podium în cadrul campionatelor desfășurate zilele trecute la Botoșani și Roman. În urma probelor desfășurate, karatiștii de la Clubul Long Ho au obținut mai multe locuri I.

Din peste 500 de sportivi din toată țara și Republica Moldova, pășcănenii practicanți de Qwan Ki Do au reușit să obțină la Campionatul Internațional de la Botoșani ce a avut loc în perioada 3 – 4 decembrie, două locuri I – Alice Olaru și Răzvan Ancuța, două locuri II – Theea Sârbu și Teodor Ursu și patru locuri III – Alesia Butnaru, Alexandra Scuriu Pantazi, Miruna Grigoraș și Rareș Chelaru.

De asemenea, karatiștii pășcăneni au participat în perioada 26 – 27 noiembrie 2016 la Roman unde s-a desfășuart Campionatul Național Qwan Ki Do – arme tradiționale. După cele două zile de concurs, rezultatele au fost de cinci locuri I – Teodora Ichim, Maria Grigoraș a urcat pe podium de două ori – probe diferite, Răzvan Rusu și Corneliu Miron. Locul II a fost ocupat de Violeta Flocea și Ionuț Pârju, iar locul III de Violeta Flocea, Eduart Țară și Ionuț Pârju. Aici participarea a fost de peste 200 de sportivi din toată țara.

La campionatul de la Roman au participat mulți studenți care sunt înscriși la Clubul din Pașcani. Participarea a fost asigurată cu bani de la bugetul local Pașcani, în cadrul unui program de colaborare la nivelul Municipiului, între Consiliu Local și Clubul Long Ho Pașcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow