C.P. Sahistii pascanenii au obtinut din nou premii la diferite concursuri. Vineri, 12 octombrie, la Iulius Mall s-a desfasurat competitia ”Cupa Iulius Mall” adresata copiilor cu varsta de pana la 12 ani, inclusiv.

La finalul acesteia si stabilirea clasamentelor, pe prima treapta a podiumului de premiere la categoria de varsta U7 ani, a reusit sa urce sportivul Bostan George -Stefan care se anunta a fi o tanara speranta a sahului pascanean.

Sambata, 13 octombrie, s-a desfasurat la Tomesti prima editie a competitiei ”Cupa Tomestiului la sah”, competitie de sah rapid la care au luat parte si sahisti legitimati la CSM Pascani.

Organizata pe doua sectiuni Open A (adulti) si Open B (copii pina in 12 ani inclusiv), aceasta a reunit la start 36, respectiv, 79 de participanti. Totodata, copiii au participat si la simultanul acordat de campionii europeni la sah, Miruna Lehaci si George Stoleriu.

La finalul celor 6 runde si stabilirea clasamentelor pe categorii de varsta si ELO, rezultatele sahistilor pascaneni au fost urmatoarele:

Open B

Categoria U10 ani- Tatarusanu Eric locul III;

Categoria U12 ani-Rangu Daniel locul II;

 

Open A

Categoria Elo U1700 -Cotet Chiperi Gheorghe  locul I.

La ”Cupa Tomestiului la sah”, Open B au mai participat si Bostan George Stefan si Cotet Chiperi George-Cristian care au avut o prestatie multumitoare in compania unor adversari mai titrati, care nu le-a permis insa sa spere la mai mult .

 

Slider