More

   PREMII PENTRU ÎNVĂȚĂTORI. O nouă ediție a “Domnilor profesori cu dragoste!”. Invitatul special va fi Ileana Șipoteanu

  Array

  PREMII PENTRU ÎNVĂȚĂTORI.

  O nouă ediție a “Domnilor profesori cu dragoste!”. Invitatul special va fi Ileana Șipoteanu

   În acest an a venit rândul învățătorilor să fie premiați în cadrul evenimentului Domnilor profesori, cu dragoste! Ca de obicei, cei care ne-au îndrumat pașii spre viață și ne-au format ca oameni vor primi un premiu în bani, diplomă de excelență și un buchet de flori. De asemenea, pentru ei va fi și un program artistic unde se vor cânta cele mai frumoase melodii. Seara nu va fi lipsită de surprize. Evenimentul este programat în apropierea Zilei educației, la începutul lunii octombrie.

  Peste 20 de învățători ce au îndrumat zeci de generații și acum se bucură de pensie vor fi actorii principali în cadrul unei noi ediții a evenimentului „Domnilor profesori cu dragoste!” Astfel, în sala de spectacole a Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani, vineri, 6 octombrie, începând cu orele 18:00 se va da startul evenimentului pregătit să fie unul memorabil pentru toți cei prezenți.

  Intrarea este liberă, așadar toți cei care doresc să participe la premierea învățătorilor sau la spectacolul artistic sunt așteptați în număr cât mai mare.

  Astfel, pe scenă vor urca rând pe rând învățătorii acum ieșit la pensie pentru a primi diploma de excelență, florile și premiul în bani. Noutatea în acest an face referire la faptul că nu va mai avea loc laudațio ci doar un cuvânt de deschidere și surprize pregătite de organzaitori.

  De asemena, ca evenimentul să fie unul complet, seara va fi încheiată de un recital susținut de artista Ileana Șipoteanu ce acum are 50 de ani. De loc din județul Argeș, Ileana a reușit  de-a lungul anilor să obțină zeci de premii și diplome de excelență. Mai multe despre cântăreață aici.

  Evenimentul face parte din activitățile din acest an organizate de Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani, partener principal fiind administrația locală, bugetul votaat de aleși fiind de 20 mii lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bărbat de 69 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet