More

  Premii pentru fotbaliştii de la Ruginoasa

  Array

  Comuna Ruginoasa nu este cunoscută ţării numai prin bătaia de la sfârşit de an, cu bâte. Câţiva copii, pasionaţi de jocul cu mingea rotundă au reuşit să uimească fotbalişti de renume ai României cu plăcerea şi dorinţa de a câştigă orice meci pe care îl joacă. Micii fotbalişti, care au între 8 şi 9 ani nu ţin cont de numele echipei cu care joacă sau de cine îi antrenează, ei merg tot timpul cu gândul de învingători.

  fotbalisti ruginoasa
  Aşa s-a întâmplat şi la cea mai recentă competiţie la care au participat. Este vorba despre Turneul Internaţional Holiday Magic Cup 2015 care s-a jucat pe terenul sintetic de fotbal al CSMS Iaşi.

  Astfel au jucat cu echipele înscrise în grupa cum ar fi de la Bacău, Botoşani, Bucureşti sau Italia, şi au reuşit să ajungă până în finală.
  Aici au jucat fotbal cu prichindeii de la Sporting Club Comstar Vaslui, unde au piedut, ocupând poziţia a două a turneului. Anul trecut prichindeii au reuşit să câştige trofeul acestei competiţii, iar trofeul a fost înmânat de golgheterul Cupei Mondiale din 1990, italianul Salvatore „Toto” Schillaci.

  Turneul s-a desfăşurat în perioada 24 – 29 august. Ei au jucat la o grupa de vârstă mai mare decât ei. Chiar si asa, ei nu se opresc aici. În câteva zile vor merge la Turneul de fotbal pentru copii de la Târgu Mureş, unde vor participa echipe cu nume de calibru din ţară.

  Prichindeii au fost deja remarcaţi de către antrenorii de la echipe importante din ţară şi chiar de cei de la Federaţia de Fotbal din România.

  Echipa Unirea Ruginoasa este formată din portarul – Giani Mocanu, Răzvan Dinu, Marius Podeanu, Teodor Mocanu, Ionuţ Condac, Dan Ovidiu Nechifor, Bostan şi Hira.

  Echipa este înfiinţată de 2 ani de zile şi are ca obiectiv să câştige si Cupa Hagi – Danone. Micuţii sunt antrenaţi Constantin Cernauteanu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet