More

  Premii pentru fotbaliştii de la Ruginoasa

  Array

  Comuna Ruginoasa nu este cunoscută ţării numai prin bătaia de la sfârşit de an, cu bâte. Câţiva copii, pasionaţi de jocul cu mingea rotundă au reuşit să uimească fotbalişti de renume ai României cu plăcerea şi dorinţa de a câştigă orice meci pe care îl joacă. Micii fotbalişti, care au între 8 şi 9 ani nu ţin cont de numele echipei cu care joacă sau de cine îi antrenează, ei merg tot timpul cu gândul de învingători.

  fotbalisti ruginoasa
  Aşa s-a întâmplat şi la cea mai recentă competiţie la care au participat. Este vorba despre Turneul Internaţional Holiday Magic Cup 2015 care s-a jucat pe terenul sintetic de fotbal al CSMS Iaşi.

  Astfel au jucat cu echipele înscrise în grupa cum ar fi de la Bacău, Botoşani, Bucureşti sau Italia, şi au reuşit să ajungă până în finală.
  Aici au jucat fotbal cu prichindeii de la Sporting Club Comstar Vaslui, unde au piedut, ocupând poziţia a două a turneului. Anul trecut prichindeii au reuşit să câştige trofeul acestei competiţii, iar trofeul a fost înmânat de golgheterul Cupei Mondiale din 1990, italianul Salvatore „Toto” Schillaci.

  Turneul s-a desfăşurat în perioada 24 – 29 august. Ei au jucat la o grupa de vârstă mai mare decât ei. Chiar si asa, ei nu se opresc aici. În câteva zile vor merge la Turneul de fotbal pentru copii de la Târgu Mureş, unde vor participa echipe cu nume de calibru din ţară.

  Prichindeii au fost deja remarcaţi de către antrenorii de la echipe importante din ţară şi chiar de cei de la Federaţia de Fotbal din România.

  Echipa Unirea Ruginoasa este formată din portarul – Giani Mocanu, Răzvan Dinu, Marius Podeanu, Teodor Mocanu, Ionuţ Condac, Dan Ovidiu Nechifor, Bostan şi Hira.

  Echipa este înfiinţată de 2 ani de zile şi are ca obiectiv să câştige si Cupa Hagi – Danone. Micuţii sunt antrenaţi Constantin Cernauteanu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI