18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Premii pentru “familiile de aur”

Dragostea care i-a ţinut împreună şi viaţa de familie au fost premiate la Vînători. Peste o sută de cupluri care au împlinit 50 ani de la oficierea căsătoriei au fost sărbătoriţi de administraţia locală în cadrul unui eveniment festiv ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

138 cupluri care au împlinit minim 50 ani de căsătorie din comuna Vînători au fost sărbătorite la sfârşitul săptămânii trecute. În cadrul unui eveniment festiv ce a avut loc la Căminul Cultural din localitate, familiile au primit din partea administraţiei locale diplome, 100 lei şi o masă festivă.

În cadrul evenimentului festiv, sărbătoriţii au avut parte şi de un cadou muzical. Cântăreţul botoşănean de muzică populară Anton Achiței, interpretul Gheorghiţă Jitaru şi artistul local Gheorghiţă Buta au întreţinut atmosfera cu muzică tradiţională din Moldova.

Cuplurile care au împlinit 50 ani de la căsătorie au fost premiate pentru prima dată de administraţia locală. Edilul comunei, Constantin Lupu speră ca evenimentul să devină o tradiţie şi an de an cele mai longevive familii să fie sarbătorite în cadru festiv.

Reamintim că la sfârşitul săptămânii trecute au fost inaugurate noul sediul al Primăriei şi Căminul Cultural după ce a fost modernizat. La eveniment au participat preoţii din localitate, funcţionari publici, senatorul Florin Constantinescu şi Bogdan Alexa – vicepreşedinte Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Servicii Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC).

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow