11.9 C
Paşcani
sâmbătă, aprilie 1, 2023
Array

Premii pentru elevii de la “M. Costin” Pașcani pentru rezultate la competitii școlare FOTO

Elevii merituosi de la o scoala din Pascani au fost premiati de catre conducerea scolii, astazi, intr-o ceremonie de festivitate pregatita in sala de sport din cadrul unitatii de invatamant. Pe lista au fost trecuti cei care s-au clasat pe primele locuri la concursurile nationale, dar si la unul desfasurat la nivel de scoala, intre clase.

premii elevi m costin

Zeci de elevi, profesori si parinti au fost astazi, la amiaza, chemati, in sala de sport a Liceului “Miron Costin” Pascani, acolo unde invata, pentru a fi premiati. Elvii de la clasa pregatitoare pana la cei din ultimul an de gimnaziu, au asistat cuminti si emotionati pana cand au fost chemati in fata sa-si ridice premiul. Concursurile si olimpiadele scolare la care au participat si au luat premii ori s-au calificat la faza nationala sunt limbile straine, romana sau matematica.

DIPLOME MEDALII

Printre premianti a fost si un prichindel, care, norocul i-a suras si chiar de ziua lui a castigat o tablet, fiind unul din cei 50 de elevi din toata tara, extras.

PREMIU COPIL

Printre castigatorii concursurilor nationale la care au participat peste 200 de elevi din aceasta unitate de invatamant au fost premiati si fratii Hărățu, care in fiecare an, reusesc sa aduca premii la olimpiade scolare, faza nationala, mai ales la limbile straine.

MIHNEA PREMIU

Mihnea si Codrin au facut o figura frumoasa si in acest an scolar la olimpiadele si concursurile scolare. Ei au primit in dar diplomele si un premiu oferit de organizatori.

Un premiu mult asteptat de catre elevii din clasele gimnazile, care s-au inscris la competitia scolii, organizat de Consiliul Elevilor ai Liceului “Miron Costin” Pascani a fost – Clasa mea cel mai frumos martisor.

codrin premiu
Anuntarea castigatorilor, astazi, in cadrul festivitatii de premiere a elevilor cu rezultate la concursurile si olimpiadele scolare, a celei mai frumoase clase ornate, a starnit o mare bucurie. Micutii din 5 C au reusit sa convinga juriul format din elevi si profesori.

CLS MARTISORULUI

Mentionam ca la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pascani invata elevi din clasa pregatitoarea pana la ultimul an de liceu, iar aceasta unitate de invatamant are cei mai multi elevi din scolile din Municipiu.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow