9.1 C
Paşcani
duminică, octombrie 17, 2021

Premii pentru elevii de la Liceul Special „Moldova“ din Târgu Frumos

Elevii de la Liceul Special „Moldova“ din Târgu Frumos s-au întors cu o serie de premii de la cea de-a IV-a ediţie a Concursului Naţional de Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor (TIC) pentru elevi cu deficienţe de vedere „Lumina virtuală prin IRIS“, care s-a desfăşurat la Liceul IRIS pentru deficienţi de vedere din Timişoara. Cei patru elevi care au participat din partea Liceului Special „Moldova“ s-au întors cu rezultate deosebite.

Astfel, Marius Gabriel Bursuc din clasa a XI-a obţinut locul I la proba individuală a Concursului Naţional de TIC, dar şi menţiune la proba pe echipe, Vasile Doroşcan din clasa a XII-a a obţinut premiul al III-lea la proba individuală, David Simon din clasa a IX-a a obţinut menţiune la proba pe echipe, iar Ştefan Robert Eremia din clasa a XII-a, a obţinut locul I la proba pe echipe şi menţiune la proba individuală.

Concursul s-a defăşurat de pe data de 20 noiembrie, acesta fiind sponsorizat de către Clubul Lions Diamond, fiind inclus în Calendarul activităţilor extraşcolare al ISJ Timiş pentru anul şcolar 2017-2018. Concomitent cu întrecerea TIC s-a desfăşurat şi Concursul Naţional „Sclipirile copilăriei“ la care elevii şi profesorii coordonatori au participat cu exponate, lucrări proprii ale elevilor. Cei patru elevi au fost însoţiţi şi pregătiţi de către profesorii Elena Claudia Argeanu şi Petronela Cîtea.

Sursa Ziarul de Iasi

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum să-ți protejezi banii de inflație: e mai simplu decât crezi

Cu toții auzim de la știri, în această perioadă, cum rata inflației bate record după record. Din...

Alimentația nesănătoasă și viciile golesc buzunarele românilor. Oamenii susțin că sunt prea săraci pentru a mânca sănătos

Avem obiceiuri alimentare nesănătoase şi vicii. Dăm la fel de mulţi bani pe alcool cât dăm pe...

Săraca Deltă bogată, paradoxul neştiut de dincolo de frumuseţe. De la traiul de pe o zi pe alta, la încălcarea legii: “În cărţi e...

Ne mândrim cu delta, bucata noastră de ţară inclusă în patrimoniul mondial UNESCO. Pentru noi, tărâmul dintre...

Din bucătăriile virtuale, la tribunal. Jamila și Laura Laurențiu se luptă în instanță pentru eclerul la tavă

“Eclerul la tavă” este disputat în justiție de Jamila și Laura Laurențiu, ambele urmărite pentru rețetele pe...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI