21 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Premii pentru elevii cu rezultate bune

Și în acest an administrația locală va premia elevii pascaneni cu rezultate bune la învățătură. Reprezentanții  Primăriei au anunțat că vor iniția un proiect de hotărâre pt obținerea finanțării necesare acordării unor premii elevilor de nota 10, șefilor de promoție dar și celor cu rezultate excepționale la Bacalaureat și Evaluarea Națională.

Proiectele  ar urmă să fie discutate în ședința care va avea loc la sfârșitul acestei luni dar și după susținerea examenelor și afișarea rezultatelor finale.

Șefii de promoție din Municipiul Pașcani vor fi premiați cu bani și în acest an de către administrația locală felicitându-i astfel pentru rezultatele școlare obținute în cei patru ani de studiu, gimnazial/liceal. De asemenea și elevii care vor obține media 10 la Evaluarea Națională/Bacalaureat vor fi premiați de către administrația locală, cu bani.  Voi iniția un proiect de hotărâre în acest sens pentru ședința din această lună, ce va fi supus spre aprobare consilierilor locali.Felicitări pentru reușite și succes la examene!”  este mesajul postat pe pagina de socializare a primarului Dumitru Pantazi.

Menționăm  că anul trecut, un număr de 18 elevi cu rezultate deosebite la învățătură au fost premiați în cadrul Festivității de deschidere a Zilelor Municipiului Pașcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow