0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Premii pentru elevii cu rezultate bune la învățătură

Elevii care în anul școlar precedent au fost cei mai harnici au reușit să adune și cele mai multe laude la început de toamnă. Reprezentanții administrației locale din Hârlău au pus la punct joi, 9 septembrie, începând cu ora 12, o festivitate restrânsă în cadrul căreia rând pe rând au fost răsplătiți elevii cu rezultate excelente la învățătură. Evenimentul a debutat cu un scurt discurs adresat de către primarul orașului, Radu Curcă către tinerii silitori.

Au fost acordate în total 11 diplome, câte un buchet de flori, dar și un premiu în bani pentru fiecare dintre elevii prezenți astăzi în curtea Muzeului viei și vinului din orașul Hârlău.  La finalul evenimentul, cuvântul a fost luat și de reprezentanții instituției de învățământ care le-au călăuzit copiilor pașii spre reușită, părinților care au venit astăzi să-i sprijine, dar și protagoniștilor, celor care prin reușitele lor la examenul de bacalaureat, la evaluarea națională sau chiar și pe parcursul anilor de studiu, au reușit să ofere un exemplu pentru ceea ce înseamnă educația de calitate.

Precizăm că noul an școlar va debuta luni, pe 13 septembrie, urmând ca festivitatea de deschidere să aibă loc cu regulile de distanțare în vigoare, în curtea instituțiilor de învățământ, cu purtarea măștii de protecție și participarea părinților.  Atenție însă, conform recomandărilor venite din partea Ministerului Educației, festivitatea nu poate dura mai mult de o oră jumătate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow