17.6 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022

Premii pentru elevii Colegiului Unirea Pașcani la concursul de fizică, chimie și biologie „ZIRCON”

Mai multi elevi de la Colegiul Tehnic CF Unirea din municipiul Pascani au obtinut  premii la concursul de fizică, chimie și biologie „ZIRCON”. Liceenii uniristi au reusit sa se faca remarcati din cei 1350 de participanti, anunta reprezentantii colegiului intr-o postare pe retelele de socializare.
„Premii frumoase pentru elevii noștri la concursul de fizică, chimie și biologie „ZIRCON”!
Au fost 1350 de participanți!
Felicitări Lupu Gheorghiță-Ciprian, clasa a IX-a F – Premiul al III-lea la chimie, Sihleanu Mihai, clasa a IX-a F – Premiul al III-lea pentru chimie/biologie și Mențiune la chimie, Davidoaia Alexandra, clasa a IX-a B – Mențiune chimie, Avroian Andreea, clasa a IX-a D – Mențiune chimie, Novac Denis, clasa a IX-a F –Mențiune chimie!
Totodată, le felicităm și pe doamnele profesor Lidia Berbece și Adriana Vatavu care i-au îndrumat și pregătit pe elevi!
Concursul s-a desfășurat sâmbătă, 27 martie 2021, începând cu ora 9, elevii participanți alegându-și să susțină testul la două din cele trei materii enumerate. Elevii noștri au ales chimia și biologia.
Pentru fiecare materie subiectul a fost construit sub forma unui test grilă cu 9 probleme (itemi) cu grad diferit de dificultate, iar timpul de lucru a fost de 90 minute.
Inițiatorii și organizatorii concursului sunt: Societatea Profesorilor de Științe din Iași și Facultatea de Inginerie Chimică și Protecția Mediului ”Cristofor Simionescu” – Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” din Iași.
Ediția din acest an este prima ediție a concursului ZIRCON și se adresează elevilor din clasa a VII-a și a IX-a profil teoretic și tehnologic” se arata in postare.
Sursa Facebook

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow