4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Premii pentru elevi de nota 10

Trei copii din Hirlau asteapta sa fie rasplatiti pentru rezultatele excelente pe care le au la invataura. De la startul dat de o companie nationala, au fost intocmite dosarele celor care bifeaza cerintele impuse de cei care premiaza excelenta in educatie. Cele 10 premii acordate, in fiecare judet, nu au fost dezvaluite inca, fiind o surpriza pentru elevi.

elevi hirlau de nota 10

Inspectoratele Scolare Judetele au anuntat fiecare unitate de invatamant sa completeze dosare cu elevii cei mai buni ai scolii, pentru a se incadra in cei 10 elevi de nota 10, o campanie desfasurata de Compania E-on Romania. La nivelul judetului sunt zeci de elevi din nota 10 si care indeplinesc criteriile solicitate de firma printre care sa fie elev in clasa a VIII a, în primii 3 ani de gimnaziu a obținut numai medii de 10; sa fi participat și sa fi avut rezultate bune la olimpiadele și concursurile județene sau naționale; sa fie implicat în acțiuni extrașcolare în comunitățile locale, iar venitul net/familie sa nu depășește 3.000 lei.

Dosarul se completeaza pana luni, 9 martie. Cei 10 elevi vor fi premiați în săptămâna ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Valoarea sau in ce consta premiul nu a fost dezvaluit de Compania E-on Romania.

Teodora este unul dintre acei elevi care are media generala 10 pe toti anii de gimnaziala. Spera sa fie aleasa de cei de la Eon pentru premiere.

La olimpiade si concursuri scolare a participat si Ovidiu, care nu mai stie numarul premiilor castigate.

Tudor, coleg de clasa cu cei doi, are si el un palmares bogat intr-ale participarii la competitii si olimpiade scolare. La romana si matematica, rezultatele sunt foarte bune. Spera ca premiile obtinute si rezultatele pe care le are sa fie printre cei 10 alesi de E-on Romania.

Mentionam ca in fiecare judet, Compania E-on Romania va premia 10 elevi cu rezultate deosebite la la scoala, care sunt in ultimul an de gimnaziu.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow