24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Premii pentru dansatorii Casei de Cultură din Pașcani

Premii pentru dansatorii Casei de Cultură din Pașcani

După munca și efortul depuse în ultimele luni, rezultatele nu s-au lăsat așteptate. Este vorba despre elevii ce activează în Ansamblul de dansuri populare “Rapsozii Siretului” al Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Pașcani alături de perechea de dans modern Iasmina și Mircea ce fac parte din Trupa Dream Dance. Premiile obținute îi motivează pentru competițiile viitoare.

Locurile I au câștigat sâmbătă, 19 noiembrie 2016 la Festivalul Internațional de Dans și Coregrafie ,,Arlechin” de la Botoșani Ansamblul “Rapsozii Siretului” al Casei Municipale de Cultură împreună cu doi membrii ai Trupei Dream Dance – Iasmina Mancaș și Mircea Lorenț. Participanții au prmit diplome, cupe și medalii.

Conducerea Casei de Cultură, Daniela Calistru i-a felicitat și i-a anunțat de invitația din partea juriului format din specialiști din România și Republica Modlova de a participa anul viitor la un festival de dansuri ce va avea loc în Bălți – Republica Moldova.

Ce înseamnă acest premiu pentru ei ne spune Alexandra, membră a Ansamblului. „Ne doream foarte mult premiu mai ales că toți cei din grup am muncit foarte mult în ultima perioadă. Faptul că am fost hotărâți și motivați să câștigăm s-a văzut!” 

Cel care a reușit să reunească mai mulți adolescenți din Municipiu este Alexandru Gâmbuță, coordonatorul Ansamblului „Rapsozii Siretului”. Pregătirele au început din această vară, iar munca depusă în ultimele luni au dus la rezultate.

Instructorul, cu studii de specialitate în acest domeniu, spune că i-a fost greu să formeze grupul mai ales că fiecare membru din Ansamblu este cu personalitatea și pentru a face dansul bun trebuie să simtă muzica.

Rezultatul de la Festivalul de la Botoșani le-a dat încredere și speră ca pe viitor munca lor să se vadă prin cât mai multe premii. O altă bucurie este faptul că după mulți ani s-a reușit ca gruparea să fie “readusă la viață”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow