More

  Premii pentru cuplurile de aur, la Todirești

  Array

  Premii pentru cuplurile de aur, la Todirești

  Pregătiri pentru sărbătoarea comunității. Chiar dacă mai este o lună până când va fi marcat evenimentul cu hram, spectacole și parc de distracții, adminisrația locală din comuna Todirești a pus deja la punct programul. Pe listă sunt artiști renumiți de muzică populară și ușoară dar și premeiera familiilor care au împlinit în acest an 50 ani de când au spus DA în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu.

  Luna august se lasă cu sărbătoare și în comuna Todirești. La hramul bisericii din localitate va avea loc o slujbă specială, iar administrația locală a pregătiri și un moment festiv. Mai exact este vorba despre premierea cuplurilor de aur din comună.

  Pe listă sunt cinci cupluri care vor fi premiate cu câte 500 de lei, flori și diplome de onoare. Este vorba despre cuplurile Asaftei Mihaela și Ion, Manolache Elena și Vasile, Pascal Eugenia și Petru din satul Băiceni alături de cuplurile Buzatu Maria și Neculai, Pâslaru Maria și Ioan din satul Todiresti.

  Pentru ei va avea loc o slujbă religioasă la care vor participa și preotul pensioar alături de protopopul Pavel Postolachi.

  Menționăm că pe 20 august, duminică va avea loc serbarea localitățiii unde sunt invitați să cânte Lidia Buble, Ion Paladi și Aurel Moldoveanu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului

  Întreruperi de apă în apropierea Pașcaniului. //

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet