16.9 C
Paşcani
vineri, iunie 9, 2023
Array

Premii pentru personalul medical, la Spitalul de Urgenţă Paşcani

 

Cinci angajati ai Spitalului Municipal de Urgenta Pascani au fost surprinsi azi dimimeata, 21 decembrie de catre managerul unitatii, dr Costica Panzaru cu diploma de excelenta, flori dar si sampanie. Este vorba despre omul care face lumina in spital, la propriu, Eugen Hogas, infirmiera Cecelia Lupu care lucreaza din 1991 in cadrul spitalului, asistenta de la sectia de nou- nascuti Voica Cornea, contabila Jana Gabor si dr Dan Diculencu, seful sectiei de Ingrijiri Paleative.

Acestia au fost premiati pentru ca s-au remarcat prin activitatea si munca depusa pe parcursul acestui an. Evenimentul, devenit o traditie, a avut loc in sala de marmura a spitalului, in prezenta a zeci de angajati, de la medici la personal auxiliar, dar si cativa pacienti.

Frumoasa si emotionanta actiune a inceput la ora 10.00 cu formația „Plaiuri pășcănene” dirijată de profesorul Gheorghe Arșinel, un cor de copiii coordonati de parintele Ioan Gigi Daniel, dar copiii din Asociația Șansa 2010, care au susținut un concert de colinde. La final colindătorii au fost răsplătiți traditional, cu mere și colăcei.  ziarulorizont.info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow