17.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 29, 2023
Array

Premii la olimpiadele natioanle de istorie si economie

 

Excelență, emoții copleșitoare, mândrie de unirist! Toate acestea oferite de cei doi tineri extraordinari, elevi ai Colegiului “Unirea”, care au întregit careul de ași al olimpicilor.
Olimpiadele Naționale de Istorie și de Discipline Economice ne-au adus toate aceste motive de bucurie, prin elevii Costea Adrian Mihai, clasa a X-a și Corlotean Cătălin, clasa a XII-a, care au primit Mențiune la faza națională a competițiilor, continuând tradiția premiilor câștigate de elevii colegiului nostru la acest nivel pentru aceste discipline, fiind susținuți și pregătiți de îndrumătorii lor, domnul profesor de istorie Bugioeanu Gabriel, respectiv doamnele profesoare de discipline economice Orășanu Daniela și Costea Iuliana.
Etapa națională a olimpiadei de istorie s-a desfășurat în perioada 24-28 aprilie 2017 la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Buzău. La această ediție a olimpiadei au participat 208 elevi, din clasele VIII-XII și 42 de profesori însoțitori din toată țara.
Olimpiada naţională la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii”, în domeniile: „Economic, Administrativ, Comerţ”, „Turism şi Alimentaţie”, s-a desfăşuarat în Galaţi tot în perioada 24-28 aprilie, sub egida MEN și a Universităţii „Dunărea de Jos”, Galaţi,
Competiţia Naţională, la care au participat concurenţii calificaţi după olimpiadele judeţene, a constat în susţinerea probelor scrise şi practice de cei 68 de liceenii din domeniul ”Economic, administrativ, comerţ” și cei 81 de liceeni din domeniul ”Turism şi alimentaţie”. Festivitatea de premiere a câştigătorilor Olimpiadei naţionale la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii” a fost organizată și a avut loc la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor, Galați.

COMUNICAT DE PRESĂ

Profesor Iuliana Gordin
Purtător de cuvânt, Colegiul Tehnic de Căi Ferate “Unirea”, Paşcani

https://www.facebook.com/colegiultehniccfunirea/

Alte articole