23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Premii fruntașe la o competiție interjudețeană de elită, la handball

Echipele de handball fete și băieți de la Colegiul Național ” Mihail Sadoveanu” din Pașcani, s-au întors cu premii frumoase de la o competiție interjudețeană desfășurată în week-end la Iași.
Astfel băieții au reușit să impresioneze prin tactica jocului și prin perseverență, obținând primul loc în cadrul competiției, iar fetele au obținut și ele un frumos loc III. Cele două echipe din Pașcani au fost îndrumate și însoțite la acest concurs sportiv de profesorul lor, Radu Manoliu.

Elevii pășcăneni au primit și două titluri, unul de golgheter, obținut de Daria Afloarei din clasa a IX E, iar cel mai tehnic jucător a fost numit Sebastian Boca din clasa a XI B a Colegiului Național ” Mihail Sadoveanu” din Pașcani.
Competiția interjudețeană de handball cu titlul ”Iulian Hatura” s-a desfășurat în perioada 13-14 iunie la Sala Sporturilor din Iași și a fost organizată de Colegiul Tehnic C.F. din localitate împreună cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, care a susținut și arbitrajul meciurilor.

Menționăm că echipele din Pașcani au catalogat competiția ca fiind una de elită și datorită condițiilor de desfășurare și facilităților puse la dispoziție, fie că e vorba de cele esențiale precum apă și asistență medicală, de materialele promoționale constând în tricouri și diplome sau de premii frumoase – cupe și medalii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow