29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
29.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Premii fruntașe la o competiție interjudețeană de elită, la handball

creditprime.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
creditfix.ro

Ultimele știri

Echipele de handball fete și băieți de la Colegiul Național ” Mihail Sadoveanu” din Pașcani, s-au întors cu premii frumoase de la o competiție interjudețeană desfășurată în week-end la Iași.
Astfel băieții au reușit să impresioneze prin tactica jocului și prin perseverență, obținând primul loc în cadrul competiției, iar fetele au obținut și ele un frumos loc III. Cele două echipe din Pașcani au fost îndrumate și însoțite la acest concurs sportiv de profesorul lor, Radu Manoliu.

Elevii pășcăneni au primit și două titluri, unul de golgheter, obținut de Daria Afloarei din clasa a IX E, iar cel mai tehnic jucător a fost numit Sebastian Boca din clasa a XI B a Colegiului Național ” Mihail Sadoveanu” din Pașcani.
Competiția interjudețeană de handball cu titlul ”Iulian Hatura” s-a desfășurat în perioada 13-14 iunie la Sala Sporturilor din Iași și a fost organizată de Colegiul Tehnic C.F. din localitate împreună cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, care a susținut și arbitrajul meciurilor.

Menționăm că echipele din Pașcani au catalogat competiția ca fiind una de elită și datorită condițiilor de desfășurare și facilităților puse la dispoziție, fie că e vorba de cele esențiale precum apă și asistență medicală, de materialele promoționale constând în tricouri și diplome sau de premii frumoase – cupe și medalii.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
29.1 ° C
30.2 °
28.8 °
65 %
1.9kmh
0 %
mie
27 °
joi
30 °
vin
32 °
sâm
24 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI