More

  Premii importante pentru elevii pășcăneni la un concurs de istorie

  Array

  Elevii de la Colegiul Tehnic CF Unirea au obţinut locuri fruntaşe la a XIII a ediţie a concursului judeţean de istorie “A.D Xenopol” ce a avut loc sâmbătă 2 aprilie la Iaşi.

  Din Paşcani au participat 21 de şcolari din clasele IX – XI, dintre care 15 au ocupat primele locuri la cele 3 secţiuni ale competiţiei: secţiunea teoretică, secţiunea discurs argumentativ şi secţiunea practică constând într-o prezentare PPT cu unul dintre cele mai importante momente istorice “Primul Război Mondial”.

  Elevă în clasa a X a, Teona Țehaniuc, a obţinut locul II la proba teoretică după ce a răspuns corect la cele 35 de întrebări tip grijă, dar şi la subiectele clasice. Adolescenta spune că pasiunea ei pentru această materie este de când a început să o studieze la şcoală deoarece îi plăcea modul în care profesorul relata întâmplările istorice.

  Un alt ocupant al locului I spune că rezultatul a fost o surpriză pentru el. Adrian Costea, elev în clasa a IX a spune că s-a pregătit ceva timp pentru întrebările grilă alături de profesorul coordonator.

  Cătălin Corlotean recunoaşte că nu s-a pregătit foarte mult pentru competiţie însă l-au ajutat cunoştinţele acumulate de-a lungul timpului în acest domeniu. A obţinut locul I la Secţiunea teoretică a concursului.

  Elevii au fost însoţiţi la Iaşi de profesorii Cojocariu Felicia şi Bugioeanu Gabriel.
  rez elevi unirea

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet