16.9 C
Paşcani
joi, octombrie 6, 2022

Premii de Excelenţă la Concusul de programare în LOGO la Liceul Teoretic “Miron Costin” Paşcani

- Advertisement -
Comunicat:
„Eleva Costea Cosmina-Mihaela de la Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani a obţinut Premiul de Excelenţă la Concusul de programare în LOGO „Robotul meu”. Tot la acest concurs, elevul Leahu Vlăduţ-Antonio a obţinut Premiul I, iar elevii Iordache Dănuţ-Vasilică şi Florea Cezar-Andrei au obţinut Premiul al III-lea.
Derulat în perioada martie-mai 2019, concursul a permis elevilor pasionaţi de informatică să realizeze programe unice şi frumoase. Departajarea a fost realizată în funcție de modul de programare, unicitate, creativitate și consistență. La concurs au participat peste 250 de elevi care au realizat peste 700 de proiecte.
Coordonatorul elevilor, d-na profesor Coşniţă Emilia-Felicia, a primit Premiul de Excelenţă.
“Încă din luna martie, de când elevii liceului noştru au început să publice proiecte pe platforma de programare LOGO, acestea au fost apreciate. Proiectele au fost folosite ca sursă de inspiraţie de către alţi elevi de pe platforma. Dovadă sunt sutele de de vizualizări ce pot fi inventariate în contul proiectelor elevilor liceului nostru. Efortul şi creativitatea proiectelor realizate de aceştia au fost recompensate cu premiul I, premiul III şi cu Premiul de Excelenţă pentru cele 7 proiecte cu care eleva Cosmina Costea a participat la concurs. Acest premiu a dovedit că proiectele Cosminei sunt complexe, frumoase şi unice”, a declarat prof. Coşniţă Emilia-Felicia, coordonatorul elevilor.”

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow