27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022
Array

Concurs de Miss în această seară la Pașcani. Premii consistente puse în joc

Premii consistente pentru concursul de Miss la Pașcani

În câteva săptămâni, Pașcaniul va găzdui unul dintre cele mai frumoase concursuri. Frumos, la propriu, pentru că va fi o competiție de Miss. Premiile puse la bătaie de către organziatori sunt excursii la mare, dar și vouchere de produse și servicii de frumusețe. Mai mult, trei locuri sunt asigurate pentru finala unor concursuri de Miss regionale. La eveniment și-a anunțat prezența și artista Ianna Novac ce va juriza concursul dar va oferi și un recital pentru toți cei prezenți.

Pașcaniul va fi gazda celui mai mare eveniment de frumuseţe din Moldova. Pe data de 17 februarie 2017, la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Municipiu va avea loc concursul Super Model – Reginele Frumuseţii. Participantele vor trece prin probele – body, ținută casual, rochie de seară și interviul.

La final, juriul va decide câștigătoarele, premiile constând în excursii de 7 zile la mare în România, dar și taloane de pe care se pot cumpăra produse cosmetice sau să beneficiați de servicii de înfrumusețare. De asemenea, trei fete vor intra direct în competiția Miss Moldova. Se vor acorda mai multe titluri de Miss, spun organziatorii.

Sunt așteptate să se înscrie și tinerele din Municipiu și nu numai care cred în șansa lor. Doritoarele care vor să participe la acest concurs, se pot înscrie la referentul Casei de Cultură – Samir Marcu până pe data de 10 februarie, inclusiv, însă, trebuie să aibă vârste cuprinse între 17 şi 30 de ani și aspect fizic plăcut. Nu există taxă de participare.

Evenimentul este programat pentru ziua de 17 februarie, începând cu ora 18:30, în sala de spectacole a Casei de Cultură din Pașcani, prețul unui bilet pentru spectatori fiind de 25 lei, subvenționat de instituția gazdă. Preşedinta juriului va fi Ianna Novac, fosta Miss şi fosta componentă a trupei A.S.I.A., soprana de pop- opera, care va susţine şi un recital.

Spectacolul va fi prezentat de Liviu Sorinel de la Miss TV România şi Samir Marcu  – 0726 040 408.

Sponsori la acest eveniment sunt Aprodex SA, Lincas SRL, Incanto Cafe.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow