24.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Premierul Florin Cîțu, despre intrarea României în lockdown: Răspunsul meu foarte clar este că NU

Premierul Florin Cîțu a transmis, sâmbătă, că România nu va intra într-un nou lockdown, subliniind că numărul paturilor din spitale a crescut. De asemenea, șeful Executivului a făcut un apel către cetățeni, pentru respectarea măsurilor de protecție împotriva virusului SARS-CoV-2.

Prim-ministrul Florin Cîțu a transmis, sâmbătă, într-un mesaj pe Facebook că țara noastră nu va intra într-un nou lockdown din cauza pandemiei de coronavirus, în ciuda faptului că bilanțul zilnic a crescut din nou. Șeful Guvernului a mai adăugat că numărul paturilor în spitale a crescut.

„Am participat la ședința tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privința pandemiei sunt îndeplinite.

Numărul paturilor din spitale a crescut. Fac apel la români să respecte măsurile de protecție. Numai așa vom trece cu bine peste această perioadă.

Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. In perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii.

Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU”, a transmis Florin Cîțu.

Sursa Observator

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Tineri amendați pentru lipsa de educație

Doi tineri din Pașcani au fost surprinși de Poliția...

Accident rutier cu patru victime la Butea

Accident rutier cu trei victime in comuna Butea. Evenimentul...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow