19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022

Premierea machetelor din cadrul concursului „PLANETA AZI SI MAINE” (FOTO)

- Advertisement -

Joi 16 mai, la sediul Primariei municipiului Pascani a avut loc premierea machetelor realizate de catre elevi, in cadrul concursului ”Planeta azi și mâine”, organizat de Asociatia ACVO si compania ApaVital Iasi.

La concurs au participat 210 elevi de la scolile din municipiu si imprejurimi. Elevii din fiecare clasă înscrisă în competiție au lucrat în echipă și au realizat câte două machete care să reflecte felul în care văd ei planeta acum și felul în care și-ar dori să arate planeta în viitor.

Machetele au fost evaluate de catre Comisie miercuri, 15 mai. Departajarea a fost dificila,deoarece toate machetele au fost foarte frumoase.

Premiulcel mare a fostcastigat de Clasa a IV-a D de la scoala “Iordache Cantacuzino” ,coordonata de profesoara Angela Rotaru.

Echipele au fost felicitate pentru munca depusa, iar toti copiii care au participat la concurs au fost rasplatiti cu premii si diplome.

Prin acest proiect copiii si-au exprimat viziunea personala pe care o au asupra Planetei si in ce fel si-ar dori sa se schimbe in viitor. Concursul a fost un exercitiu de creativitate prin care copiii au constientizat ca este nevoie de implicarea tuturor in protejarea mediului inconjurator.

Machetele vor ramane expuse în holul Primăriei municipiului pentru inca o saptamana.

Mentionam ca acest concurs se afla la prima editie si a fost organizat de Asociația ACVO și compania ApaVital. Competitia a fost destinata elevilor de clasa a IV-a din municipiul Pașcani și suburbii, cu  scopul  de a afla viziunea copiilor despre felul în care ar trebui să arate Pământul pentru a asigura un viitor adecvat tinerelor generații si de a dezvolta spiritul civic si spiritul de colaborare intre oameni.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow