5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Premiera la Pascani. Scolile incep noul an scolar fara datorii. Doua dintre ele nu au autorizatie de functionare

Unitatile de invatamant din Pascani sunt pregatite de inceperea noului an scolar. Cel putin asa sustine presedinta Comisiei de invatamant din cadrul Consiliului Local Pascani, care a prezentat astazi un raport in acest sens.
Din document reiese ca din cele 15 scoli doar doua nu au obtinut, deocamdata, autorizatie sanitara si prin urmare au doar autorizatie provizorie de functionare. Este vorba despre Scoala Generala Blagesti unde nu a fost reabilitat grupul sanitar si nu este apa curenta si Gradinita Gastesti unde nu au fost finalizate si receptionate lucarile, tot la grupul sanitar.

In celelalte unitati de invatamant au fost facute lucrarile de igienizare si de reparatii. Situatia este confirmata si de reprezentantii ISJ Iasi care au verificat personal scolile.

Tot in sedinta de astazi consiliera Carmen Apostol a prezentat si situatia financiara a scolilor din Pascani dar si performantele scolare obtinute de elevii din Pascani.
De asemenea a fost aprobata o noua rectificare bugetara, fiind alocat inca un miliard de lei vechi pentru achitarea facturilor restante la scoli. Primarul Dumitru Pantazi a spus ca este pentru prima data cand la Pascani scolile incep noul an scolar fara datorii.

Orizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow