18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Premieră la Casa de Cultură din Pașcani. Teatru pentru copii, duminică, de la ora 11.00

Cum a învățat pisica să miaune? Răspunsul îl veți găsi dacă mergeți la teatru duminică, acolo unde opt actori va așteaptă în costume, decoruri și lumini aranjate frumos să-i urmăriți în premierea piesei de teatru pusă la punct de regizorul din Republica Moldovă, Aliona Gîtlan. Evenimentul are loc în sala de spectacole a Casei de Cultură “Mihail Sadovenu”.

Avem copii talentați în Pașcani. Câțiva dintre ei vor urca pe scenă în premierea spectacolul “Cum a învățat pisica să miaune?”. Așadar, duminică, 3 aprilie, începând cu ora 11.00 cât mai mulți spectatori sunt așteptați pentru a urmări piesa de teatru. Prețul unui bilet este de 5 lei, de persoană și se pot achiziționa de la casa de tichete, de la intrarea în instituție sau de la Samir Marcu – 0726 04 04 08.

Trupa de teatru Promoteu este compusă din copii din Municipiu și nu numai, iar cel mai tânăr membru are doar 6 ani. De ei se ocupă regizorul din Republica Moldovă, Aliona Gîtlan.

În roluri vor juca Mara Roman, personajul principal, pisicuța, Rareș Huci- cățelul, Sara Himiniuc – bufnița, Ștefan Cotilici – ursul, Enya Alexa – cocoșul, Maria Miron – mama pisicii, Miruna Vasile – broasca, Delia Bolobiță – fluturașul. Regizor – Aliona Gîtlan, muzică – Samir Marcu, lumini – Adrian Fucșa, costume – Lăcrămioara Albu și mașinist – Gelu Țăgănașu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow