2.2 C
Paşcani
miercuri, martie 29, 2023
Array

PREMERGĂTOR ZILEI COPILULUI, LA IPJ IASI S-A ORGANIZAT “ZIUA PORŢILOR DESCHISE”

Comunicat de presă IPJ Iaşi

„La data de 29 mai 2015, între orele 09:00-12:00, premerg ător ZILEI INTERNAŢIONALE A COPILULUI- 1 IUNIE, poliţiştii din cadrul Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au organizat şi desfăşurat o serie de activităţi preventive.

Astfel, între orele 09.00-10.00 s-a desfăşurat “Ziua Porţilor Deschise”, la sediul I.P.J. Iaşi la care au participat elevi din cadrul Şcolii Gimnaziale “Ion Neculce” Iaşi şi cadre didactice. Elevii au putut vedea laboratorul criminalistic, “detectorul de minciuni” şi dispeceratul unde se primesc apelurile prin 112.

În acelaşi interval orar a fost desfăşurată o altă activitate educativ-preventivă la Şcoala Gimnazială “Ion Creangă” din mun. Iaşi, în cadrul căreia, poliţiştii de la prevenire au prezentat elevilor, informaţii şi recomandări cu privire la consecinţele nerespectării regulilor de circulaţie, recomandări generale pentru vacanţa de vară, măsuri de siguranţă personală în şcoală şi acasă, consecinţele unui comportament agresiv.
ziua portilor deschise politie

Activitatea de prevenire a continuat în curtea Şcoalii Gimnaziale “Ion Creangă” din Iaşi, cu demonstraţii ale câinilor specializaţi în detectarea explozivilor şi de intervenţie/patrulare şi prezentarea tehnicii din dotarea Serviciului Rutier şi a Serviciului Criminalistic.

Beneficiarii acestor acţiuni de informare, au fost 500 de elevi din învăţământul primar şi gimnazial, cărora li s-a transmis în avans “LA MULTI ANI DE ZIUA COPILULUI!”.”

Alte articole

Cine are dreptate? Masini distruse, sofer ranit

  Doua autoturisme distruse in urma unui accident rutier. Evenimentul...

Trei zile de restrictii, de circulatie, in centrul Pascaniului

  Restrictii de circulatie in centrul municipiului Pascani in perioada...

Stolniceni -Prajescu: 105 de la Unirea Basarabiei cu România – VIDEO

Unul dintre cele mai importante momente istorice ale natiunii...

Stalp de telecomunicatii, rupt de vant

Semnal de alarma pe strada Stefan cel Mare din...

Alegeri PSD la Tatarusi, Motca si Miroslovesti

  Seria conferintelor PSD in zona Pascani pentru alegerea presedintelor...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow