10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Pregătiri pentru Zilele Oraşului, la Hîrlău

Pregătiri intense pentru zilele de sărbătoare de la Hîrlău. Toate străzile şi trotuarele au început să fie curăţate. „Din ochi” nu au fost scăpaţi nici pomii care au fost toaletaţi şi daţi cu var. De zori lucrează muncitorii de la Gospodărire Comunală după un program bine pregătit de care conducerea oraşului. Pentru că imediat după Paşte, înainte de Sfântul Gheorge, patronal spiritual al Hîrlăului, vor fi două zilele de sărbătoare, când se vor celebra Zilele Oraşului.

PREGATIRI ZILELEORASULUI HIRLAU

Forfota mare în Hîrlău. De câteva zile, zeci de muncitori de la Gospodărie Comunală din cadrul Primăriei, muncesc de zori pentru că oraşul să arate bine pentru sărbătorile Pascale, apoi pentru Zilele Oraşului.

În zilele de 18 şi 19 aprilie, vor veni artişti de renume, politicieni de la judeţ, reprezentanţi de la Inspectorate, primari din comunele şi oraşele apropiate, dar şi oaspeţi de peste Prut.

Tot din Republica Moldova vor veni şi artişti populari cum ar fi Haiducii sau Viorica Vlas, alături de artiştii români, Margareta Clipă, Ştefania Rareş, Ion Ursachi. Pe scena de spectacole amplasată în centrul oraşului Hîrlău vor urcă şi copii talentaţi la dans si cantec, care fac parte din formatiile si ansamblurile orasului.

Pentru a mulţumi şi tinerii a fost stabilit un artist şi pentru ei. Raluk împreună cu DJ-ul va cânta cele mai cunoscute piese ale momentului. Şi trupa Compact va veni în Hîrlău.

Aşadar, în oraşului Hîrlău sunt aşteptaţi sute de persoane pe 18 şi 19 aprilie, când se va sărbători o nouă ediţie a Zilelor Oraşului.

Menţionăm că tot atunci vor fi organizate şi alte activităţi educative şi culturale printre care şi o lansare de carte, care vor fi donate bibliotecilor din Hîrlău.

Mai multe informații în cadrul știrilor INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow