10.2 C
Paşcani
joi, mai 19, 2022
Array

Pregătiri pentru Zilele Municipiului Paşcani. Scena a fost amplasată, circulaţia a fost închisă

Forfota mare la baza sportivă din Paşcani. Pregătirile pentru petrecerea oraşului sunt în toi. Circulaţia a fost închisă traficului rutier, pe străzile Dragoş Vodă, Stadion şi Zimbrului. Acces au doar maşinile comercianţilor şi a celor cu parcul de distracţie.

scena ZMP

Tot de astăzi a început să fie montată şi scenA unde vor urcă artiştii şi interpreţii de renume, care cânta muzică populară dar şi uşoară.
Reprezentantul firmei care se ocupă de organziarea evenimentului, Florin Lupancu invită cât mai multe persoane la sărbătoarea oraşului şi mai ales la concertele susţinute de Corina, Hara, Akent, Lidia Buble, Maxim, Elena Gheorghe sau Voltaj. – vezi lista in afisul de mai jos

Stadionul mic a fost deja ocupat de către maşinile cu aparatură pentru parcurile de distracţie. Comercianţii cu tarabe şi chioşcuri dar şi cei cu terasele vor intră în posesia terenului închiriat mâine.

Aşadar, vineri, 3 iulie va avea loc deschiderea oficială a celei de-a 7 a ediţie a Zilelor Municipiului Paşcani la sala de festivităţi din cadrul Primăriei Paşcani, iar de la ora 17.00 va începe programul artistic, pe stadion.

afis ZMP 2015

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow