More

  Pregatiri pentru “Zilele Municipiului”. Ce artisti vreti sa faca spectacol la Pascani?

  Array

  Administratia locala a inceput pregatirile pentru Zilele Municipiului Pascani. Astazi a avut loc o intalnire la primarie, unde consilierii locali impreuna cu directorul firmei care organizeaza evenimentul au discutat despre artistii care vor concerta.

  Holograf, Antonia, Puya, Pepe sau Anda Adam sunt doar cativa artisti pe care s-ar putea sa ii vedeti la Pascani, de zilele municipiului. Un grup de consilieri locali, viceprimarul orasului si directorul de la societatea care a organizat si anul trecut acest eveniment, s-au intalnit astazi la Primarie pentru a discuta despre programul celor trei zile de sarbatoare din perioada 4-6 iulie. Singurul lucru cert a fost stabilirea locatiei: pe stadionul municipal. Pascanenii pot face recomandari administratiei locale pentru aducerea unor anumiti artisti.

  S-a discutat de asemenea si despre participarea artistilor locali, precum Cristi Iordachioaia, Adriana Apostol sau Mihaela Nechita.
  Pentru ca spectacolul sa cuprinda tot felul de momente, ar putea fi invitat si un ansamblu de muzica populara din Republica Moldova.

  Comerciantii care vor sa isi amplaseze standurile cu diferite produse sau cei cu iujurile, vor putea depune cereri la sediul Primariei de pe 01 mai si pana pe 02 iulie.
  Vineri, 25 aprilie, va avea loc inca o sedinta in care se va stabili cu exactitate care va fi programul celor trei zile.

  Mentionam ca pentru desfasurarea evenimentului s-a alocat de la bugetul local suma de 300.000 lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pintilie verifica pubelele din suburbii. Primaria incaseaza taxa de salubritate, dar nu vrea sa mai ridice gunoiul amestecat

  Amenintari la adresa locuitorilor din suburbiile municipiului Pascani. Primarul Marius Pintilie a anuntat in cadrul unei conferinta de presa, ca de saptamana viitoare vor...

  De pe 15 martie ar urma sa se deschidă al doilea flux de vaccinare la Pașcani. Primăria angajează personal

  Vesti bune pentru pascaneni, dar si cetatenii din comunele apropiate. De pe 15 martie a.c., ar urma sa fie deschis un al doilea flux...

  “Telefonul cetateanului”, pentru raspunsuri si sesizari

  „Bună ziua, Telefonul Cetățeanului! Ce problemă aveți?“ Asa ar putea fi intampinati in scurt timp, pascanenii care suna la Primarie, pentru a afla un raspuns...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp