More

  Pregătiri pentru sezonul rece la Pașcani. RAGCL a dat drumul la caldură

  Array

  Veşti bune pentru păşcănenii branşaţi la sistemul centralizat de încălzire. RAGCL a dat drumul la apă caldă în calorifere. Furnizarea căldurii va fi făcută după un program bine stabilit, momentan câteva ore dimineaţă şi seară.

  De astăzi a început furnizarea căldurii în sistemul centralizat la Paşcani. Angajaţii Regiei de termoficare au făcut probele la cald, iar în această dimineaţă, timp de trei ore s-a trimis apă caldă în calorifere.

  Pentru început, furnizarea căldurii va fi făcută după program. Astfel, apartamentele se vor încălzi patru ore pe zi: două dimineaţa, între orele 6.00 -8.00 şi două seara de la 7.00 la 9.00.

  Nu toate blocurile vor beneficia de căldură deoarece în timpul probelor s-au găsit defecţiuni la reţeaua de distribuire aflată la subsoluri. Păşcănenii care locuiesc la blocurile A3 de pe strada Eugen Stamate, S2 – Aleea Tineretului, V3B – Nicolae Iorga, V4B – Ştefan cel Mare, A1 şi B3A – 22 Decembrie, A2A4 – Izvoarelor, F1B – Crişan şi blocul ITP de pe Aleea Grădiniţei vor rămâne fără căldură până la repararea ţevilor sparte.

  Menţionăm că în prezent aproximativ 3.000 apartamente din Paşcani sunt branşate la sistemul centralizat de încălzire. De asemenea, instituţiile publice, şcolile şi câteva societăţi din oraş primesc căldură de la RAGCL.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Femeie care nu respecta carantina, depistata de politisti

  La data de 23 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Municipiului Paşcani au depistat pe str. 1 Decembrie din mun. Paşcani, o femeie, de 31 ani, din...

  Avertizare meteo: Vânt puternic în aproape toată țara şi ninsori la munte

  informare de vânt puternic intră în vigoare în această dimineață de la ora 10.00. Potrivit meteorologilor, cea mai mare parte a ţării va fi...

  Topul pensiilor speciale din Iaşi: Cea mai mare este de 9000 de euro

  Statul român „a tocat” 42,7 milioane de lei (cca 9 milioane de euro) în anul 2020 doar cu parte dintre beneficiarii ieşeni de pensii...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI