-5.1 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Pregătiri pentru serbarea de Crăciun de la Școala Specială din Pașcani

Miercuri,  20 decembrie 2017, începând cu orele 10.30, la Școala Gimnazială Specială Pașcani se va desfășura serbarea de Crăciun.

În miez de iarnă, specialii de Pașcani, vor să-l încânte de Moș Crăciun, cu o minunată serbare de Crăciun, poate cel mai frumos și așteptat eveniment din an. Alături de moșul, o să ne bucurăm și noi profesori, părinți, voluntari și toți prietenii specialilor.

Serbarea va avea loc în clubul de activități educative al Școlii Gimnaziale Speciale Pașcani, unde elevii speciali, îndrumați de cadrele didactice vor pune în scenă momente ce vor stârni emoțiile celor prezenți, părinți, bunici,voluntari, prieteni.

Programul serbării cuprinde colinde, poezii de sezon, dansuri tematice, dansuri populare, cântece, urături, obiceiuri de iarnă (capra, ursul, sorcova), momente integrate în spectacolul „Fulgi de bucurie”, organizat de Consiliul Județean Iași.

Moș Crăciun nu va întârzia să-și facă prezența prin spiridușii săi, cu sprijinul Primăriei Municipiului Pașcani și al Consiliuluii Județean Iași.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow