More

  Pregatiri pentru sarbatorile de iarna. Primaria renunta la pomana de Ziua Nationala dar pastreaza Festivalul de Datini si Obiceiuri de Iarna.

  Array

  Anii trec, traditiile se pastreaza. Noua conducere de la Primaria Pascani nu renunta la Festivalul de Datini si Obiceiuri de Iarna, eveniment organizat, timp de cativa ani la rand, de fosta administratie. Astfel, la sfarsitul acestui an va avea loc o noua editie, cel putin la fel de interesanta ca cea de anul trecut. Mai mult, in perioada sarbatorilor de iarna vor avea loc si alte actiuni socio-culturale, un proiect in acest sens fiind deja propus spre dezbaterea Consiliului Local de Casa de Cultura, Biblioteca Municipala si Muzeul Pascani.
  In schimb, Primaria vrea sa renunte la festivismul de alta data , cu ocazia Zilei Nationale a Romanei. In cadrul unei recente conferinte de presa administratorul public, Gica Zanet a spus ca se va renunta la dineul destinat doar VIP-uri si impartirea de fasole cu carnati si vin fiert pentru restul pascanenilor, asa cum s-a intamplat pe timpul fostului primar, dar va fi pastrata, in program, parada militara .
  Nici traditionalul foc de artificii din noaptea de Revelion nu se stie daca va mai fi in acest an, la Pascani. Primarul Pantazi spune ca nu a luat inca o decizie in acest sens si ca va propune Consiliului Local un proiect de hotarare,daca vor ramane in bugetul local banii necesari acoperirii cheltuielilor de organizare.

  Orizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  Vasile Toma, candidat pentru Camera Deputaților: Guvernarea PSD va asigura un mediu sănătos pentru copiii noștri! (P)

  Anii care urmează vor fi definitorii pentru mediul înconjurător. Avem obligația de a lua cele mai potrivite măsuri pentru a ne asigura că viitorul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI