20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă la Scobinți

- Advertisement -

Administraţia locală din Scobinți se pregăteşte pentru sărbătorile de iarnă. În şedinţa trecută, aleşii locali au aprobat sume de bani din bugetul local ce vor fi folosite pentru pachete bătrâni şi cadouri copii. Vizaţi sunt şi participanţi la Festivalul de datini şi obiceiuri din localitate, care vor primi premii de la consiliul local.

Spiritul Crăciunului, ce daruri vor fi oferite, dar mai ales din ce bani – a fost unul dintre subiectele discutate în şedinţa ordinară a legislativului local din Scobinți. Pe ordinea de zi s-a aflat un proiect de hotărâre ce a vizat aprobarea sumei de 5 mii lei ce vor fi folosiţi pentru cumpărarea unor alimente ce urmează să fie dăruite, în luna decembrie, bătrânilor cu o situaţie financiară mai dificilă.

Un alt proiect a fost aprobarea din bugetul Primăriei a unei sume pentru a cumpără daruri elevilor din comună. Aceştia vor primi ca în fiecare an un pachet cu dulciuri din partea administraţiei locale.

În aceeaşi şedinţa a fost aprobată şi suma de 10 mii lei pentru acordarea unor premii participanţilor la Festivalul de datini şi obiceiuri ce va fi organizat în luna decembrie. Formaţiile ce duc tradiţiile strămoşeşti mai departe vor primi din partea administraţiei locale diplome şi premii în bani.

Menţionăm că şedinţa ordinară pentru luna noiembrie a consiliului local din Scobinți a avut loc ieri, 17 noiembrie începând cu ora 15.00 la sediul administraţiei locale. Printre proiecte s-au mai aflat aprobarea unor sume de bani pentru carburant la maşinile Primăriei şi cheltuieli de protocol când administraţia locală are vizitatori.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow