17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă la Moțca

Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă la Moțca

Pe ultima sută de metri sunt pregătirile pentru sărbătorile de iarnă la Moțca. Din calendarul evenimentelor nu vor lipsi cadourile pentru copii, din partea lui Moș Crăciun, premierea cuplurilor de aur din comună dar și mult așteptatul Festival de datini și obiceiuri de iarnă.

Și în acest an copiii care au fost cuminți vor primi vizita lui Moș Crăciun. Haina va fi purtată de reprezentanții administrației locale din comuna Moțca. Cadouri vor primi 650 de copii, valoarea unuia fiind de 15 lei.

A treia zi de Crăciun este sărbătoare pentru familiile care s-au căsători în urmă cu 50 de ani. Este vorba despre 5 cupluri de aur care vor primi flori, șampanie, dulciuri, diplome dar și o atenție în bani de 200 lei. Evenimentul este programat pentru ziua de 27 decembrie de la orele 13:00 la sediul Primăriei Moțca.

Ultima zi din an este dedicată Festivalului de datini și obiceiuri de iarnă. Mai exact, pe 31 decembrie de la orele 13:00, la Căminul Cultural sunt așteptate formațiile de Capre, Urși sau urători care vor destine atmosfera.

„Ne străduim din puţinul nostru să păstrăm tradiţia şi să continuăm organizarea acestor evenimente în fiecare an. Vă mulţumesc pentru înţelegere!” spune primarul comunei Moțca, Constantin Serioja Hobincă.

De asemenea, în această perioadă va fi împodobită și comuna cu instalații multicoloare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow