26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Pregătiri pentru Revelion. Unde se țin petrecerile și cât costă?

- Advertisement -

Mai sunt câteva zile până când se va încheia 2016, iar de ceva timp, localurile din Municipiu și nu numai au pregătit petreceri tematici unde termenul de bază este – distracția! Pentru a rezerva un loc trebuie să scoateți din buzunar începând de la o sută de lei, însă multe doamne și domnișoare mai au un buget pentru costumație, manichiură sau aranjarea părului. 

Dacă nu sunteți deciși unde să vă petreceți noaptea dintre ani, mai aveți la dispoziție câteva locurile în localurile din Pașcani și nu numai care promit distracție cât cuprinde, șampanie, aperitive și muzică bună, până dimineață.

La New Art Pașcani, Denis Jay Dee asigură muzica, iar pentru o sută de lei aveți bufet suedez și șampanie. Programările le puteți face la numărul de pe afiș.

De asemenea și la Incanto, acolo unde muzica va fi asiguartă de DJ Valentino. Aici pentru rezervare scoteți 150 de lei din buzunar, însă organziatorii spun că de 50 de lei aveți asigurată consumația la bar. Nici de aici nu vor lipsi șampania și bufetul suedez.

La Hotel Central altă atmosferă iar pentru 210 lei aveți asigurat un meniu cu două feluri de mâncare, băutură, cafea și tort. Petrecere va fi întreținută de formația Proton Band. Relații suplimentare la numărul de telefon din afis.

La Hanul Drăgușeni – petrecere se anunță una care abundă și cu cele mai ales mâncăruri și băuturi. In cadrul programului Datini si Obiceiuri ale zonei, invitat special este MARGARETA CLIPA. Programul artistic este sustinut de Formatia Condor din Pascani. Pretul este de 300RON/Pers. Rezervari la numarul de telefon 0723520055.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow