15.8 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Pregătiri pentru Revelion în aer liber

Mai sunt cateva ore pana la trecerea in noul an, in 2015, iar pregatirile pentru petrecerea de la ora 12.00 noaptea sunt in toi. Administratia locala a alocat bani pentru concerte in aer liber, artificii si sampanie. In Pascani, evenimentul va avea loc in fata Primariei si nu pe Esplanada, cum a fost in anii din urma. Edilii promit spectacol si sunt asteptati cat mai mult cetateni, chiar daca temperaturile anuntate de meteorologi pentru aceasta noapte sunt cu minus.

artificii

Focul de artificii nu va lipsi in acest an. Edilii promit zece minute de lumini pe cer. Mai mult, cei prezenti la spectacolul organizat in fata Primariei Pascani vor primi sampanie din partea administratiei locale. Spectacolul artistic va fi asigurat de cantaretii de muzica populara din Municipiu.

Cheltuielile pentru distractia din Pascani se ridica la suma de 27.000 mii lei. De exemplu, focul de artificii costa, conform proiectului de hotarare aprobat de consilieri la sfarsitul lunii octombrie, 17.700 lei, iar sampania cu pahare 2.300 lei.

Si la Targu Frumos sunt asteptati in centrul orasului cat mai multi cetateni pentru a petrece. La miezul noptii va avea loc focul de artificii.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow